Новини
Порада від Elcor.ua: як вибрати світлодіодну LED лампу
07.02.2019

Доброго ранку, друзі!

Ми вирішили ввести рубрику #интересноотElcor, щоб радувати Вас корисним та цікавими постами☺

Отож, починаємо!

Ще кілька років тому світлодіодні лампи були рідкістю. Але цілий ряд переваг зробив їх набагато популярнішими за звичайны лампочки. У погоні за економією бюджету, ми часто не замислюємося про своє здоров'я, здоров'я наших близьких, про комфортні та безпечні умови в тих місцях, де ми проводимо більшу частину свого часу.

Можливо, Ви помічали, що коли знаходитесь вдома або в офісі, у Вас з'являється сонливість, втома зору, головний біль, дратівливість. Використання неякісних LED ламп може бути причиною цих недуг.

Яким же чином ми можемо цьому запобігти та убезпечити себе і своїх близьких? Простіше простого - перевірити лампу на пульсацію. Вам знадобиться всього декілька хвилин часу і режим камери вашого мобільного телефону. Наведіть камеру на працюючу лампу - якщо пульсація є, зображення буде блимати (на екрані з'являться ледь помітні смуги), що говорить нам про низькосортнысть лампи. "Elcor" настійно рекомендує такий товар не купувати і не використовувати в вашому будинку або офісі, адже пульсація сильно позначається на підвищеній втомлюваності, нервовій системі людини, і на зорі - очі втомлюються, зір сильно псується... Якщо ж ніяких перешкод немає, то можете сміливо користуватися лампочкою.

Ми сподіваємося, що цей пост був Вам корисний! А поділившись цією інформацією у себе на сторінці, Ви не тільки подбаєте про себе, а й про здоров'я своїх близьких.

Заповніть форму зв'язку
Ваше ім'я
Телефон
Email
Тема
Повідомлення
Файл
Заповніть форму замовлення
Ваше ім'я
Телефон
Email